Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tejföl vagy joghurt hizlal...

Tejföl vagy joghurt hizlal jobban?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 18:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
tejföl
2012. jan. 4. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/18 A kérdező kommentje:
akkor is ha a tejföl 12%os a joghurt meg 20%?
2012. jan. 4. 18:42
 3/18 Andizsuzsi ***** válasza:

Fogyjak.


Hogy lehet egy joghurt 20%-os? A tejföl a tej "zsirja". A joghurt a zsirtalanitott aludttej némi egyszerűsitéssel. Nem lehet 20%.

2012. jan. 4. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/18 anonim ***** válasza:
milyen joghurt az?
2012. jan. 4. 19:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/18 A kérdező kommentje:
én csak a dobozát olvasom a termékeknek :D
2012. jan. 4. 19:54
 6/18 anonim ***** válasza:
20% joghurt .p.p na aki olyat előállít zsír hozzáadás nélkül irány stockholm
2012. jan. 4. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/18 anonim ***** válasza:

zsír hozzáadása nélkül. miért ne lehetne tejzsírt hozzáadni?


alapvetően minden tejtermék erősen megemeli az inzulin szintet, ekkor a test elszállítja a tápanyagokat, tehát lehet ezt nevezik "hizlalásnak". de ez a fogalom még így is téves. ez az inzulin szint emelés legfeljebb a cukorbetegség kialakulásának kedvez sajnos.


olvasd el az energiatartalmukat, Kérdező. amúgy a zsírok a legnagyobb energiahordozók. ha a joghurtban jelentősen több zsír van, akkor több energiát kap a tested, ha ma már eleget ettél, akkor a többől többet is tud elraktározni.

számít még, hogy a joghurt cukrozott-e.

2012. jan. 4. 22:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/18 Andizsuzsi ***** válasza:
Aczél! Te találkoztál már 20% zsírtartalmú joghurttal? Melyik előállítónak érdeke, hogy a joghurthoz tejzsírt adjon? Életemben nem hallottam még zsíros joghurtról. Persze elméletben nyilván fel lehet tuningolni a joghurtot, hogy 1/5-öd része zsír legyen, de miért???
2012. jan. 5. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/18 anonim ***** válasza:

dehogy találkoztam. én nem eszem tehén tőgyváladékot, nem is néztem.

fogalmam sincs kinek, miért érdeke, finom-e az stb., én nem eszem ilyeneket (natúrt sem) de ha ennék, akkor az a leghagyományosabb joghurt lenne, lehet magam készíteném, biztos hogy 20% zsírtartalmút nem vennék. valóban semmi értelme, lehet valami hiba csúszott a dologba.. a tejzsír a legértékesebb tejipari komponens, belecsűrni egy joghurtba oszt jól van, ez teljesen ismeretlen gondolat.

2012. jan. 5. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/18 Andizsuzsi ***** válasza:
Vagy a kedves kérdező elnézte a dobozt. Amúgy semmilyen "tőgyváladékot" nem fogyasztasz? Elvből, vagy nem szereted?
2012. jan. 5. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!