Hogyan hízzak gyorsan?
Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 14:14
1/4 anonim válasza:
Este egyél sokat és zsírosat egyszerre.
2/4 anonim válasza:
kaja utn alduj egyet sok fehér kenyém meg minden ami zsíros és hízlal :D
3/4 anonim válasza:
sok üdítő, csoki, fagyi, süti.., pizza, sok kenyér, ne mozogj semmit...és végre vki hízni akar nem fogyni, de jó! :)
4/4 anonim válasza:
Szia!
Ez itt a fogyókúrák rovat! Itt fogyni vágyók vannak, nem hízni vágyók! Kérdezz máshol, mert rohadtul irígyellek a hájas testemmel együtt!
A "viccet" félre téve, én sajnos csak rossz példát tudnék mutatni. Azért híztam el, mert abbahagytam a sportot, terhes lettem, és mindent megettem ami jól esett.
Neked gondolom egészséges hízásra van szükséged, ami ismereteim szerint sporttal, és kalóriadús vegyes táplálkozással valósítható meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!