2 hónap alatt 10 kg fogyás?
Minden nap 1 óra futás, 4 l víz, semmi cukor, semmi gabona, tejből max napi 1 nat. joghurt, és kb 1000 kcal fehérjéből meg zöldségből, napi 1 alma. Mit gondoltok sikerülhet ha betartom? (lehet, hogy kicsit drasztikusabb, de nem érdekel)
Vitamint is szednék mellette, meg, ha tudtok valami nem káros és viszonylag hatékony étrend-kiegészítőt akkor írjatok légyszi!
L/20

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Meg lehet csinálni, de 2 hónapnál tovább tényleg ne folytasd, mert különben nagyon lelassul az anyagcseréd. A futás meg inkább kocogás legyen, szigorúan csak az aerob tartományban vagy több szénhidrátot kell enned. 1000 kalória fehérjéből (mert a zöldségé elhanyagolható) az kb 200g fehérje, ami már közel van a fehérjemérgezés határához, tönkremenne a veség, inkább valamennyi zsír is legyen abban az 1000 kalóriában.
D-vitamin, Omega-3 mehet bőven, esetleg valami jó B-komplex és C-vitamin.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
16/L Nem évek alatt történt a hízás,kb 3 hónap alatt:( Most viszont le kéne adni..heti 5-6 óra futás,mellette súlyzó és nagyon-nagyon minimális fehérjés kaja.Tapasztalatok?:) Megy a zöld kezekcske!
Tehát... 73 kiló vagyok és 57 kilóra szeretnék lefogyni. 167 cm magas vagyok. Sokszor próbálkoztam diétákkal, fogyókúrákkal, de sosem voltam elég kitartó. Azonban most elszántam magam. Ez lenne a terv: Színhidrát, cukor kizárása az étrendből, napi 2- 2.5 l víz, kb...
12 és fél éves lány vagyok... A súlyom eléggé "egyedi" (rossz értelemben) és nem tudom, hogy júli közepére hogy adhatnék le legalább 5 kg-t (persze lehet többet is lehet, de 5 kg a minimum) Amúgy 62 kg vagyok, kb. de nem hiszem, hogy több. A combjaim eddig a...
És sikerülhet, meg ha sikerül akkor a bőröm olyan fura lesz? Káros lehet ez rám?
Főként has,csípő és kar érdekelne!!! Előre is köszönöm! Mellesleg tokáról lehet valahogy fogyni??? o_O
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!