Hány hónap alatt sikerülhet?
Túlsúlyos vagyok, kb. 35 kg-ot kéne még leadnom. A mostani diétám : Reggeli: bármi, normál adagban . Ebéd : 1 szelet tejfölös rozskenyér . Vacsora : semmi vagy esetleg gyümölcs.
Ezek mellett sok vizet iszom és napi 20-30 felülést
megcsinálok.
Szóval így hány hónap alatt adhatok le 35 kg-ot?
neeeeeeeeeeeeeeee ezt ne!!
Rossz az étrend , rossz a mozgás
Ezt az étrendet kövesd inkább:
Reggeli: rozskenyérből szendvics ( kevés vaj, csirkemellsonka, valami zöldség)vagy 2-3 tojás zöldséggel
Tízórai: Valami gyümölcs ( kivéve banán mert az hizlalóbb) vagy magvak
Ebéd: Eheted azt amit főznek neked csak kevesebbet
Uzsonna:Saláta, hal saját lében, egy kis sajt ( mert kell a zsír is )
Vacsora: Túró zöldséggel/Tojás/Esetleg puffasztott rizs sonkával/
Mozgás: Járj el sétálni este, reggel amikor még nincs olyan tikkasztó meleg. Azután fokozatosan növeld a mozgásigényed pl. már kocogj is egy keveset séta mellett.
A felülés is jó, csak még nem ajánlatos mert igy még nem ér semmit .
Ha fogytál már valamennyit és birod a strapát keményebb edzésbe is belekezdhetsz.
Ezzel amit leirtál csak koplalnál és a zsir rajtad maradna és csak izmot vesztenél. Ne akard :)
Szerintem a 20-30 felülés baromira kevés, főleg, hogy a felülés meg sem izzaszt. Én azt ajánlom, hogy szerezz be Rubint Réka videókat, én a Légy feszes és fitt heti 4 edzéssel című videót ajánlom, emellett járj el futni naponta, kétnaponta.
Szerintem ebédre az az 1 szelet tejfölös rozskenyér nagyon kevés. Ha normálisan, tartósan le akarsz fogyni, akkor nem az a megoldás, hogy éhezteted magad, főleg, hogy napi egy alkalommal kell enni főttételt (persze nem jól bezabálni, csak mértékkel), ha egészséges akarsz maradni. A tartós fogyás titka a rendszeres sport és mozgás, nem az éhezés.
1.nek: ez mind okés lenne , ha azt amit ebédre főznek nekem szeretném.. de szinte minden olyan kaját utálok amit anyám ebédre főz , és a vacsorával is ez a bajom. amiket leírtál szinte mindet utálom.
2.nak: futni régen jártam a kutyámmal de abbahagytam, azért mert amikor futottam mindenki kiröhögött és nem csak a 10en évesek..hanem MINDENKI.. futógépem meg nincs.A főttétellel pedig az a bajom hogyha elkezdek enni akkor nem tudom betartani ezt a "mértékkel" dolgot.... :(
Ha igy állsz hozzá hogy nem szereted amit anyud főz akkor főzz magadra külön.. 15 évesen én külön főztem magamnak, persze anyu segített megvenni a hozzávalókat, általában csirkecombot vagy májat ettem rizzsel ebédre ha pedig nem volt pénz akkor virslivel ettem a rizst ( tudom szemét kaja)
De ettől tuti jol laknál mert én jol laktam és ha betartod a többi étkezést sikerül. Nekem sikerült leadni 2 hónap alatt annyi kilót amennyit szerettem volna, neked több is sikerülni fog.
Az meg ne érdekeljen ha kinevetnek, hallgass zenét futás közben headseaten és ne foglalkozz másokkal csak a cél lebegjen előtted, és majd rájönnek hogy milyen szivtelenek mikor már fitt és erős leszel Te fogsz a végén RAJTUK NEVETNI mert ők nem tesznek semmit az egészségükért!
Sok sikert
Azért mert kövér vagy nem kell ilyeneken gondolkoznod...!! Énis túlsúlyos voltam, néha csúfoltak megnéztek mert kövér vagyok, lefogyam megnéznek mert csinos vagyok!
Gondolkozz mi a jobb élni boldogan egészségesen lefogyva és ugy hogy büszkék rád mert lefogytál vagy tönkreteszed magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!