Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet, h hülyeséget kérdezek,...

Lehet, h hülyeséget kérdezek, de vannak cukor és liszt mentes sütik?

Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:

cukor és lisztmentes sütik


Ezt írd be a keresőbe.

2013. okt. 15. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 KillBéla ***** válasza:
Gesztenyemassza + tejszínhab,
2013. okt. 15. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Ebk miért akarsz lisztmentes sütit. Mert a cukrot még könnyű helyettesíteni édesítővel vagy eritritollal. Vagy ha egyáltalán nem akarsz édeset, akkor semmit nem teszel bele, de az úgy szörnyű lenne szerintem.


Ha lisztérzékeny vagy, akkor meg a gluténmentes receptek között kell keresgélned.

2013. okt. 15. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]


egy oldal a sok közül

2013. okt. 15. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze, a paleósok pl. olyanokat esznek. Teljesen jók :)
2013. okt. 15. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
A paleósok pl kokusz lisztből csinálják?
2013. okt. 15. 20:16
 7/7 anonim ***** válasza:

A legtöbb receptet mandulából vagy mandulalisztből láttam. Az amúgy roppant finom, de én akkor is sajnálok annyi drága mandulát elszórni rá, amikor keverni is lehet :)

Mandula, gesztenyeliszt, tökmag, lenmag, kókusz, szezámmag, törökmogyoró, dió, mák, én ezeket szoktam használni. A kesut másra tartom, annál drágább olajos magot pedig nem is veszek. A gesztenyeliszt különleges az olajos magvak között, mert szénhidrátdús és nagyon édes, bár elég agresszív íze van (én eleve nem szeretem a gesztenyét). Kisebb mennyiségben eléggé hasznos tud lenni alkalomadtán :) Kendermaglisztet is használtam már, de kenyérbe, nem sütibe, karakteres cucc, de finom, ha nem adagolja túl az ember :) Amiből van nem magliszt verzió, abból a magot szoktam használni, a fehérjeszintem így is megvan, a zsír pedig minél magasabb, annál kevésbé tömöm magam tele édességgel.

Sütit ritkábban sütök, magkenyereket gyakrabban (úgy legalább cukrot nem eszem. paleo vagy sem, alapesetben szeretem kerülni a cukrot :P ez mostanában nem megy valami jól). Azt tapasztaltam, hogy nagyon jót tesz az íznek (és az árnak), ha keverjük a magokat. A legutóbbi, édeskés-sós kenyerem lenmag-kókusz-dió kombó volt (nem volt tojásom, füstölt sajt volt mellette, teljesen jó lett :D nem paleo, de az hol érdekel engem?), az előbb pedig len-kókusz-mák és len-kókusz-mandula-dió édesmorzsókát (a magok tojással keverve császármorzsaszerűre sütve) ettem baracklekvárral, mindkét kombó teljesen sikeresnek bizonyult. S bár sütiszerű, gyors és nem kell a sütővel szórakozni egy óráig (nem valami hatékony az ócskaság, amim van). Nagyon jókat eszem így :)

2013. okt. 15. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!