Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kétségbe vagyok esve! Mi...

Kétségbe vagyok esve! Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

Kb. 3 hete eldöntöttem, hogy életmódot váltok és változtatok amin csak tudok, hogy végre elérjem a "versenysúlyom".

A reggelt tornával kezdem, majd bőséges reggelivel folytatom. Ebédelek kb. tenyérnyi adagokat és a vacsorát még 6 előtt befejezem. Délután is, ha van egy kis időm, akkor tornázom.

3 hét után, ma ráálltam a mérlegre és HÍZTAM!!! 2 kilót! Hogyabüdösfenébelehetez??? Nem gondoltam, hogy rögtön ledobok 10 kilót, de azért legalább 1 kiló minusz jól esett volna... mi lehet a gond? Mit ajánlanátok? Köszi

2014. máj. 5. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Sz@.rabúl nézel ki, mint előtte? Nem? Akkor no problemo!
2014. máj. 5. 21:47
 2/4 A kérdező kommentje:

:D

Nem, állítólag jobban... több bókot is kaptam, hogy milyen formás lett a combom és a popóm :)

De kiborít ez a plusz két kiló! Dobjam ki a mérleget?

2014. máj. 5. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:

A mérleg ne legyen mérvadó, a centiknek és a tükörnek higgy.

A reggeli torna előtt egyél kivéve ha aerobozol.

A 6 után nem eszem dolgot felejtsd el. Lefekvés előtt 2-3 órával még nyugodtan ehetsz.

2014. máj. 5. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:
A centiket nézzed, nem a kilókat!
2014. máj. 6. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!