Megszeressem még jpbban magam, vagy fogyjak le?
Figyelt kérdés
régebben úgy néztem ki mint a képen a középső lány,most-3 gyerek után,37 évesen plusz 15kg-al-úgy mint a jobb oldali.
furcsa módon alapvetően jól érzem magam a bőrömben,sokkal szexibbnek érzem magam,a férjem is imádja a nagyobb mellemet és a fenekemet,mégis néha bekapcsol valami az agyamban és azt hajtogatja h te akkor is csak úgy leszel szép ha visszafogysz..
nem tudom,mit tegyek.. ilyen dilemmátok volt valaha? nem tudom h az a jó ha "visszaforgatom az időt" ergo igyeklszem visszakapni a régi testem vagy ha arra törekszem h így jól érezzem magam elvégtre nem vagyok már 20 éves...
2014. máj. 9. 22:24
11/12 anonim válasza:
Sok sikert! :) A szerelmes férfi -10,+10kg-al is szereti a párját! :-)
12/12 anonim válasza:
Cuki a férjed, nekem volt pasim aki a 61-2 kilómhoz is azt mondogatta hogy fogyjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!