Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reggelire ezentúl zabot...

Reggelire ezentúl zabot szeretnék enni fehérjeporral. Hogy készítsem el, hogy finom legyen?

Figyelt kérdés
Egyszer írta itt valaki, hogy ezt eszi és nagyon finom. De pontosan hogy kell elkészíteni? A zabot meg kell főzni, vagy elég vízzel mikorózni? mennyi ideig? Fehérjéből mennyi kell bele? Mást mit szoktatok bele tenni? Gondoltam lenmagra, kókuszreszelékre, dió, mogyoró.
2014. aug. 24. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:

zabot tálba, szintjéig felöntöd vízzel, be 1 perc vagy kevesebb mikróba max fokozaton, majd meglátod a te mikróddal hány mp kell, aztán bele 1-2 adag fehérje.

én mézzel, cicás kalaó+sztevia, vagy házi mogyoróvajjal eszem.

2014. aug. 25. 07:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Esetleg egy kis friss gyümölcsre nem gondoltál?Mogyoróval is finom, ha kakaót is teszel egy keveset.
2014. aug. 25. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Gyümölccsel is jó lenne, de mogyorós proteinem van, azzal nem megy annyira a gyümölcs.

2014. aug. 25. 10:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahh, dehogy nem.A gyümölcs turmixomba mindig rakok mogyorót.És nagyon fincsi.De akkor egy kis kakaó(nem cukros)feldobja az izét.
2014. aug. 25. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Eleg ha beaztatod 15 percre, ugy is megpuhul.
2014. aug. 25. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 Lipton. ***** válasza:
Én régen úgy csináltam, hogy csak simán összeöntöttem a kettőt, kicsit mikróztam és kész. :)
2014. aug. 25. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!