Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Életmódváltás, de hogyan? Mit...

Életmódváltás, de hogyan? Mit takar ez a szó konkrétan?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 16:59
 1/1 anonim válasza:

Hát ezt hosszú lenne leírni. Pl: eddig mindennap zsíros, hízlaló, káros kajákat ettél, de most rátérsz az egészséges életmódra pl paleo étkezésre.

Ehhez persze az is hozzátartozik, hgy mozogni is elkezdessz...

Én minden évben megfogadom az életmódváltást

2015. jan. 3. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Életmódváltással szeretnék fogyni! Valaki tudni segíteni az ezzel kapcsolatos kérdéseimre választ adni?

Én 166,5cm magas vagyok és ehhez 59kg a testsúlyom, lány vagyok. 14éves csak, viszont egészséges módon, szeretnék 50kg-ra lefogyni. Szedek c-vitamint, két naponta kálcium és magnézum pezsgőtablettát. Nem eszek sokat de egészségesen, sok gyümölcsöt, zöldséget,...

Nem fogytam 1,5 hónap alatt csak 1 kg de az is vissza jött, megnézettem a pajzsmirigy működésemet minden rendben van, nem értem miért nem megy le a súlyom?

Minden nap már sírok és leszedtem a tükröket is a falról valaki segítsen mert belebolondulok ebbe. Az étrendem általában reggeliként 2 db tojás fehérje és egy tojássárgájából áll + paradicsom vagy paprika, ebédre csirkecomb salátával az étkezések között úgy szintén...

Ez így belefér? Másnak is van ilyen problémája?

17 éves lány vagyok, heti többször járok aerobikra, és kislány korom óta fogyókúrákba kezdek, hogy megszabaduljak a súlyfeleslegektől. Kislány koromban nagyon kövér voltam de főleg a sportnak köszönhetően ma már csak pár kiló plusz van rajtam, viszont ettől is...

Melyik a jobb? A pár hetes fogyókúra gyorsabb eredménnyel vagy az életmódváltás?

Hogyan csináljam? Mi a helyes út? Mit (t)egyek egyáltalán?

17 éves lány vagyok, és fogyni szeretnék. Milyen jó tanácsokkal látnátok el engem?

Nem vagyok az a kifejezetten kövér lány, csak a hasamon van egy kis felesleg, mert répa alkatú vagyok. Most lehetek olyan 73-75 kg, és egy szép alkatot szeretnék elérni. Nem fogyókúrázni szeretnék, mert tudom, hogy hosszútávon csak az életmódváltásnak van értelme....

10 kg-ot szeretnék fogyni, mit mozogjak/egyek?

Van rajtam 10 kg. felesleg amit le szeretnék adni. Az alapszabályokkal tisztában vagyok, hogy mit nem szabad enni. Tudnátok mondani pár dolgot nekem? Mire ajánlatos tornázni, mit ne egyek lefekvés előtt, mire figyeljek ami fontosabb lehet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!