Melyik kenyér jobb akár életmódváltás, akár fogyókúra szempontjából? A Lidl-s teljes kiőrlésű vollkorn kenyér vagy pedig az ugyanúgy Lidl-s Rivercote lisztből készült kenyér? Illetve csirkemell mellé milyen köretet lehetne készíteni?

válasza:

válasza:Az ember alapvetően zöldség és húsevő (vagy hús és zöldségevő).
Semmilyen gabona nem tekinthető jó vagy fogyókúrába beleillő ételnek.
A teljes kiőrlésű lisztek általában tele vannak gluténnal, magas keményítő tartalmuk van, sőt még a héjon elszaporodó penészek toxinjai is belekerülnek a lisztbe.
Tehát egyik összetevőjük sem ajánlható fogyasztásra, ráadásul még drágábbak is bizonyos rossz minőségű lisztek (és ebből készült termékek) mint az olcsó fehérliszt (ami szintén rossz minőségű élelmiszer).
A tönkölybúza is egy mesterségesen létrehozott (kinemesített) 'természetellenes' növény, egyébként. Bizonyos emberek céljait testesíti meg, nem az emberiség egészségéért létezik. Na most ki miben hisz, én figyelembe veszem, hogy az ember képes szándékosan rossz dolgokra. Tehát minél kevésbé szeretnék olyan dolgokat megenni, amit emberek ismeretlen (esetleg direkt ártó) céllal alkottak, megrontottak.
Ennyit a búzafélékről.
A csirkemell mellé lehet zsiradékot fogyasztani, mert önmagában egy végtelenül zsírszegény húsféle, és természetesen különféle zöldségeket lenne ajánlott fogyasztani nyersen vagy enyhén hőkezelve.

válasza:" mesterségesen létrehozott (kinemesített) 'természetellenes' növény"
Akkor te semmilyen zöldséget vagy gyümölcsöt sem eszel? A húsok közül is alig marad néhány halféle.

válasza:Melyik zöldségnek van hatszoros genetikai állománya?
Amúgy, brokkolitól senki sem lett még beteg (ismereteink szerint) búzától csak a fél világ.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mi a véleményetek ezzel az összefüggéssel kapcsolatban? Esetleg ismertek személyesen embereket akiknél van összefüggés a fogyókúrában kitartás és sikeresség és más téren, pl családi, munkai dolgokban való erősség, sikeresség közt? Illetve elképzelhető olyan, hogy...
Holnaptól napi szinten futni szeretnék, és mellette úgymond életmódot váltani. Lisztes ételek, kenyér stb kerülése. 1 éve szültem. Szoptatok még, de már napi 3x csak. Nem akarok azonnal, drasztikusan fogyni, hanem szépen lassan. Formásodni szeretnék. Így ez megfelelő lenne?
Jobb inkább vagy csak csirkét, vagy csak tojást enni?
Mit takar ez a szó konkrétan?
Én 166,5cm magas vagyok és ehhez 59kg a testsúlyom, lány vagyok. 14éves csak, viszont egészséges módon, szeretnék 50kg-ra lefogyni. Szedek c-vitamint, két naponta kálcium és magnézum pezsgőtablettát. Nem eszek sokat de egészségesen, sok gyümölcsöt, zöldséget,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!