Futás és életmódváltás szoptatás alatt?
Holnaptól napi szinten futni szeretnék, és mellette úgymond életmódot váltani. Lisztes ételek, kenyér stb kerülése.
1 éve szültem. Szoptatok még, de már napi 3x csak.
Nem akarok azonnal, drasztikusan fogyni, hanem szépen lassan. Formásodni szeretnék.
Így ez megfelelő lenne?

válasza:

válasza:Paleósoknak is van gyerekük, szoptatnak pedig általában nem esznek direkt szénhidrátot.
Viszont nőknek nem kellene futniuk, ha szabadon lehet edzést választani, akkor érdemes jobb, egészségesebb edzést választani ami az egész testet átmozgatja.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mit takar ez a szó konkrétan?
Én 166,5cm magas vagyok és ehhez 59kg a testsúlyom, lány vagyok. 14éves csak, viszont egészséges módon, szeretnék 50kg-ra lefogyni. Szedek c-vitamint, két naponta kálcium és magnézum pezsgőtablettát. Nem eszek sokat de egészségesen, sok gyümölcsöt, zöldséget,...
Minden nap már sírok és leszedtem a tükröket is a falról valaki segítsen mert belebolondulok ebbe. Az étrendem általában reggeliként 2 db tojás fehérje és egy tojássárgájából áll + paradicsom vagy paprika, ebédre csirkecomb salátával az étkezések között úgy szintén...
17 éves lány vagyok, heti többször járok aerobikra, és kislány korom óta fogyókúrákba kezdek, hogy megszabaduljak a súlyfeleslegektől. Kislány koromban nagyon kövér voltam de főleg a sportnak köszönhetően ma már csak pár kiló plusz van rajtam, viszont ettől is...
Hogyan csináljam? Mi a helyes út? Mit (t)egyek egyáltalán?
Nem vagyok az a kifejezetten kövér lány, csak a hasamon van egy kis felesleg, mert répa alkatú vagyok. Most lehetek olyan 73-75 kg, és egy szép alkatot szeretnék elérni. Nem fogyókúrázni szeretnék, mert tudom, hogy hosszútávon csak az életmódváltásnak van értelme....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!