11 óta nem ettem,8kor meg megettem 1 db almát,1 db narancsot és 2 db mandarint, nagyon hízok majd tőle?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mai kajám nem volt sok,már korábbi kérdéseimben leírtam. kb 1000 kcal ettem ma. Most rámjött az éhség,és ezeket megettem,holnapra több kg leszek?
13 éves lány vagyok. Lassan két hónapja személyi edzőm van. Nem mondhatnám, hogy diétázom, mert azt nem bírom ki. Inkább csak egészségesebben eszek, és kevesebbet. Heti 3x edzés. Ma is megyek, 90 perces. Lefogom mozogni? Nagyon nagy bűntudatom van ez miatt..
Influenzás voltam, picit még az vagyok (múlt héten: láz, az már nincs, fájnak a végtagjaim, a lábaim nagyon... most is, meg köhögök, fújom az orrom 5 percente, tüsszögök most is. Diétázom, kb. 8 hónapja. Heti rendszeres (2-3) mozgás megvan, múlt hét kedden még...
Reggeli: 1dl kefír+5 ek. Zabpehely Tízórai: 1narancs Ebéd: 20dkg toroskáposzta, 30-40dkg tejbegriz porcukorral fahéjjal +Ugyanaz mint a reggeli Mit egyek ma ha fogyni akarok?Fogyihoz jó étrend?
Ebédre csirkemell votl salátával. Egészségesen étkezem, alapvetően ettől sem félek, csak tényleg nagy adag volt ez most. Sok kcal lehetett?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!