Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 11 óta nem ettem,8kor meg...

11 óta nem ettem,8kor meg megettem 1 db almát,1 db narancsot és 2 db mandarint, nagyon hízok majd tőle?

Figyelt kérdés
Azért nem ettem mert rosszul voltam, most meg úgy megkívántam
2015. márc. 13. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
-.-
2015. márc. 13. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért híznál ezektől? Ennél akkor többet dolgozol le, ha felállsz és mész 10 métert.
2015. márc. 13. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Most hízni fogok, hogy megettem egy almát,3 mandarint és egy müzlit?

Mai kajám nem volt sok,már korábbi kérdéseimben leírtam. kb 1000 kcal ettem ma. Most rámjött az éhség,és ezeket megettem,holnapra több kg leszek?

Baj, ha megettem fél üveg nutellát? (kicsi! )

13 éves lány vagyok. Lassan két hónapja személyi edzőm van. Nem mondhatnám, hogy diétázom, mert azt nem bírom ki. Inkább csak egészségesebben eszek, és kevesebbet. Heti 3x edzés. Ma is megyek, 90 perces. Lefogom mozogni? Nagyon nagy bűntudatom van ez miatt..

Beteg voltam, több napig alig ettem, mert influenzás voltam/vagyok, nem volt étvágyam, de ma meg hatalmas étvágyam van és megettem kb 3000-3100 kcalt?

Influenzás voltam, picit még az vagyok (múlt héten: láz, az már nincs, fájnak a végtagjaim, a lábaim nagyon... most is, meg köhögök, fújom az orrom 5 percente, tüsszögök most is. Diétázom, kb. 8 hónapja. Heti rendszeres (2-3) mozgás megvan, múlt hét kedden még...

Ezzel az egész napi kalóriámat megettem? :/

Reggeli: 1dl kefír+5 ek. Zabpehely Tízórai: 1narancs Ebéd: 20dkg toroskáposzta, 30-40dkg tejbegriz porcukorral fahéjjal +Ugyanaz mint a reggeli Mit egyek ma ha fogyni akarok?Fogyihoz jó étrend?

Megettem most egy nagy tányér párolt zöldséget (bébispenót+zöldbab). Rossz hatással lehet a fogyókúrámra?

Ebédre csirkemell votl salátával. Egészségesen étkezem, alapvetően ettől sem félek, csak tényleg nagy adag volt ez most. Sok kcal lehetett?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!