Szénsavas vagy szénsavmentes ásványvíz jobb fogyókúra szempontjából? Miért?

válasza:

válasza:

válasza:dehogy fújja fel a hasad... :D XD
szénsavasat a szénsav miatt nem ajánlják, mert hamarabb éhes leszel tőle
Kapcsolódó kérdések:
Állítólag a szénsavas nem tartalmaz, mert a szénsav tartósít, míg a mentesbe kell tartósítószer. Természetesen a csomagoláson nincs feltüntetve.
Ahogy ittam a szénsavmentes szentkirályi ásványvizet éreztem, hogy furcsa az íze és olyan, mint ha zsibbadna tőle a nyelvem. Vagy inkább, mintha irritálná. Kb. ivás után 10 percig irritálja még a nyelvem. Ha hozzáérek valamihez (pl. szájpadlásomhoz) a nyelvemmel csak akkor érzem. Ez miért van?
Minél többet iszok annál nagyobbat kell böfögnöm és ez kellemetlen tud lenni. Sok levegőt nyelek? De hogy tudnék kevesebb levegőt nyelni?
Véleményem szerint olyan mint valami elcseszett csapvíz mégis annyi embernél látom, hogy azt isszák.
Miért baj az édesítőszer? Mit árt? Rosszat teszek vele a fogyókúrámnak? Kevésbé lesz hatásos? Én világ életemben cukros üditőkön éltem, nagyon nehéz lemondanom ezekről, kávét se tudom feketén meginni tej és édesítő nélkül, bár tejet is csak irtó keveset rakok bele mert...
Mi a hátránya h szénsavas/enyhén dúsított az ásványvíz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!