Szeretnék egészséges életmódra váltani, elmagyaráznátok hogy mukodik? Miket ehetek? Miket nem?
Ugy, hogy eddig teljesen rendszertelenul étkeztem. Ettem ossze vissza..
Fel8-4 ig dolgozom hetkoznap.
160cm 61kg. 24 éves nő vagyok.
Elkezdtem 2 hete heti 3 nap tornátni youtube os videokra. És beszereztem egy elliptikus trénert.
Szóval a mozgást azt rendszeresítem az életemben.
De az étkezéssel bajban vagyok!!
Ez nagy téma s személyre szabott étrend kell, ha igazán egészségesen és jólesően akarsz étkezni. Honnan is tudhatnám, hogy neked hány s mekkora étkezés való, s több szénhidrát vagy több zsír? Ez nagyon emberfüggő.
Van, akinek el kell hagyni a glutént vagy a laktózt, mert érzékeny rá vagy nem, de nem jó neki, a sima cukor senkinek sem jó, s a rendes, normális ételek is sokkal jobbak, mint a sok ipari összetevős s agyonfeldolgozott izék.
Sokféle jó életmód van, nem egy. Kinek egyfajta vegán étrend jön be, kinek pl. a ketogén, de még ezeken belül is van sok-sok műfaj (s van metszetük is, de az már durva).
Olvass utána sokat, tapasztalj, próbálj a testedre hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!