Mi a véleményetek erről a kenyérszerűségről?
Én úgy gondoltam, h lighosabb mint egy sima kétszersült, de mégis hasznosabb mint egy abonett, jól gondoltam? Ti megvennétek?
És miért?
(nem kötekedés:D csak tényleg tudni szeretném h miért)
Mi ebben a lightos, nem tudom, elég tömény, persze az nem baj. Lehet, hogy finom, de jóval olcsóbban s percek alatt sütök olyan ropogós cuccot, amiben glutén sincs, de még szénhidrát se sok. Vagy valami zabos dolgot, ami olcsó, finom s értékesebb.
Nem tudom, mi a célod vele, mik a prioritásaid, így nehéz.
Ez szinte csak búza...
Ez valami nagyon prémium termék lehet:
Teljes kiőrlésű búza (90%), Zabkorpa (6%), Sárga lenmag (5%), Növényi zsír (pálma, repce), Élesztő, Étkezési só
Már az első 3 összetevő több mint 100%, ez mi a fäsz? :D
Amúgy én inkább keresnék ilyesmit:
Vagy hasonló szénhidrát csökkentett kenyeret, vagy ilyet:
ezt azthiszem lidl-ben kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!