Havi 2 kiló fogyás nem túl kevés?
Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 09:07
1/9 anonim válasza:
Nem, pont jó.
De az első kettő 2 perc alatt visszajön, ha abbahagyod.
2/9 anonim válasza:
Nem, sokkal egészségtelenebb gyorsan fogyni, mint lassan. A lényeg, hogy csökken a súlyod.
3/9 anonim válasza:
Nem, ez remek tempó s épp elég nagy deficit, ha engem kérdezel, nekem ennyi se jött össze soha. Van, aki képes akkora aktivitásra, vagy olyan gyors az anyagcseréje s éhségérzetének működése, hogy lazán összejön napi 1000 kcal deficit, de azért sokunknak ez szinte teljesen esélytelen.
4/9 anonim válasza:
Pont tökéletes heti fél kiló fogyás, nem is kell több;)
5/9 anonim válasza:
Tökéletes tempó. Lehet lassúnak érzed, szerintem majdnem mindenki lassúnak érzi aki fogyni akar, de ilyenkor gondolj arra, hogy a bőrödnek van ideje visszahúzódni. A Gyors fogyást a bőr egy idő után nem tudja követni, és rajtad marad kitöltetlenül, miután lefogytál. A Sharpei kutyus nagyon cuki, de az a viselet ami neki van, az embernek nem áll jól.
6/9 anonim válasza:
Szerintem ez attól is függ hány kg vagy. Ha 160kg akkor azt kevésnek mondanám. ha 60 akkor elég jó.
7/9 anonim válasza:
denemááám! sőt,ha ez némileg lassulni fog(mert fog) akkor se ess kétségbe mert igy viselkedik a hardver.
nagyon rafinált és mindent ki akar cselezni,és képes a minimumra állítani magát.
jól csinálod-kitartást hozzá.mennyiről indultál? és mi a cél?
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
81,5 kilóról indultam április vége felé,most 74,2-nèl járok. Az első másfèl hónapban kb 5 kiló lement és most még ennyire belassult :/
2016. júl. 5. 10:47
9/9 A kérdező kommentje:
Ja igen, a 150 centimhez legalább 50 kiló szeretnék lenni, de igazából a 47 lenne az álom súly :)
2016. júl. 5. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!