Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék ellenállni a...

Hogy tudnék ellenállni a gyorskajának?

Figyelt kérdés

Le kéne adnom pár kilót, itthon nem is eszem túl sokat, a gond hogy imádom ezeket a szarságokat, bármilyen fast food kaja, pizza, Meki, üdítők.

Ti hogy tudjátok megállni??

2010. szept. 27. 00:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Változtatnod kell az étkezésed módján (nem azon, hogy MIT, hanem azon, hogy HOGYAN eszel, pl. egyél lassabban, mint eddig, szánj elég időt az evésre, fél óra, 1 óra főétkezésenként). Nem a "mitől" híznak az emberek, hanem a "hogyantól", a gyorsan evéssel becsapod a szervezetedet, és mikor már eleget ettél volna gyorsan, azt hiszi, hogy kell még, és még eszel, és máris lerakódik.

Amúgy meg a dohányzáshoz bizony van köze az elhízásnak:

"Nem mindenki gondol arra, hogy a dohányzás nem csak nikotin-, hanem cukorfüggőséget is jelent. Egyes cigarettafajták dohány-alapanyagát hozzáadott cukorral kezelik. "

[link]

2010. szept. 28. 11:09
 22/22 anonim válasza:

nem kell leszokni róla. ha te hízásra hajlamos típus vagy akármit ehetsz ami sült, zsíros, vagy legyen tészta, krumpli, akkor attól is hízni fogsz. hiába eszik egy olyan ember mekit éjjel nappal aki nem hajlamos a hízásra, nem foh felszedni semmit se szinte. pl. egyik haverom is: deszkasovány, zabálja a mekit, egy kilót se hízott évek óta: én már hajlamosabb vagyok a hízásra, kb. ugyanannyit ettem egy időben mint ő és egy-két hónap alatt fel is szedtem 5 kilót. azóta már ritkábban eszek, mondjuk hetente csak egyszer kb, de ezt helyzet adja úgyis. így van már fél éve kb. és a kezdeti 5kg többlet-ből le is ment ugyanannyi. de ha megint elkezdenék minden nap mekit enni, megint felszednék egy csomót. persze minden zsíros kajától hízok + szénhidrát, tehát mindenből mértékkel kell egyek. ennnyi a mértéket pedig az ember saját magának kell hogy szabályozza.

cukorbeteg sem attól lesz valaki, mert sok cukrot és édességet eszik: öröklött hajlam, ehetsz te akármennyi cukrot, tortát nap mint nap, soha nem leszel cukorbeteg, ha nincs benned genetikailag.

2010. szept. 30. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!