NORBI Gladiátor dvd-jéről mi a véleményetek?

válasza:Norbi:
Ha ezek után is érdekel, akkor majd más valaki megírja, mert ezek után megbízni benne nem tudok.

válasza:Az első válaszolótól kérdezném, hogy úgy mond valamiről véleményt, hogy kipróbálta és nem tetszett és akkor már rögtön "röhej"? Vagy ki sem próbálta, de látatlanban vagdalkozik?
Kérdező: én kipróbáltam és nem tetszett. De nekem inkább a táncos gyakorlatsorok jönnek be, szóval lehet, hogy te imádni fogod.

válasza:

válasza:20:09
Mit vergődsz? A másoddik nem is fikázott csak belinkelt egy oldalt -.-
Köszönöm szépen a válaszokat főleg azoknak,akik a dvd-vel kapcsolatban válaszoltak. Engem nem az érdekel,hogy hány milliót keresnek,hanem,hogy nekem hatásos e ez a dvd.
25 kg-t update módszerrel sikerült fogynod? Mellette tornáztál is vagy csak az étkezésre figyeltél oda?

válasza:1. válaszoló : Olyan baromságokat írsz hogy elképesztő!
Norbi DVD-vel fogytam 21 kilót!!!!!!!!
ügyes vagy :) én is dvd-jükkel meg futással szeretnék fogyni
(persze étkezésre is figyelnék)
nekem 10 kg-t kellene fogynom legalább,remélem 2-3 hónap alatt összejön,ha kitartó leszek
Kapcsolódó kérdések:
Van egy érdekes story-m ezzel kapcsolatban (majd leírom)de,kíváncsi vagyok a válaszokra...:)
(reggelire update 1-es buci sonkával mozarellával, paradicsommal, ebédre norbi update 1-es főtt kaja, vacsira kefír, sonka, puf. Rizs. Egy hete csinálom, és egy kg-ot híztam. Norbi nélkül meg 6 kg ment le.
Norbi updáréval csak nyers anyagokat lehet fogyasztani?
Ki, mivel helyettesíti a kenyeret (ami szintén 1 kódú)?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!