Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Úgy is hatásos a Norbi Update,...

Ágica0327 kérdése:

Úgy is hatásos a Norbi Update, hogy ha csak az étrendemen változtatok és nem sportolok mellette?

Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 10:57
 1/7 walholl válasza:
36%

Igen, a legnagyszerűbb fogyás mindig a magasról teszünk rá-hozzáállással érhető el. Gőzöm sincs mit takar a tutibiztosnorbiféle fogyókúrás étrend, de meséld már el hogyan akarsz zsírt égetni sport nélkül?

Maradjunk annyiban, hogy az ilyeneket meghagyjuk a birkáknak és két dolgot csinálsz: 1, Rendberakod az étrended. Fehérje, szénhidrát, zöldség, gyümölcs, ásványi anyag utánpótlás, vitamin stb. Az éhezést felejtsd el. 2, Nekiállsz rendszeresen sportolni, lehetőleg ne csak egy dolgot. Sprint/kocogás, úszás, súlyzós edzés, gimnasztika. Az teljesen más kérdés, hogy miután (!) hozzászoktattad magad a rendszeres testmozgáshoz, szedhetsz zsírégetőt. De ha büdös a munka, kövér maradsz.

2011. okt. 24. 12:02
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Első válaszoló, azt sem tudod, mennyire túlsúlyos az illetve azt sem, hogy mennyire rohanós az élete. Nem kell mindjárt lehordani egy idegent a sárga földig!

Kérdező, ha ülőmunkát végzel és panellakó vagy (20 lépéssel körbejárod az egész házat), anyáddal élsz, aki mindent megcsinál helyetted, stb., akkor mindenképp rá kellene szoktatnod magad a mozgásra.

Én pl. egyedül végzem a házimunkát egy kurv@ nagy házban, ráadásul annyi házi kedvencünk van, a kib@szott nagy udvarunkban, hogy napi 1-2 óra az ellátásuk, mindemellett nincs kedvem többet sportolgatni, mint napi fél óra séta vagy kerékpározás és 20-30 perc R.Réka torna. És ettől függetlenül egyre kevesebb felesleg van rajtam.

Az update-t hogy fogod megoldani? Olyan kajákat veszel, vagy egyszerűen betartod a kódokat és magadra főzöl? Én az utóbbira biztatlak.

2011. okt. 24. 12:28
 3/7 LadyLee ***** válasza:

A fogyásban valójában egészen kicsi a mozgás szerepe, ezért igen, úgy is hatásos.

Sportolni inkább az egyéb egészségügyi előnyei miatt éri meg - no meg, ha nagyobb súlytól akarsz megszabadulni (>10 kg), akkor azért is érdemes, hogy ne ereszkedjen meg a bőröd, feszes maradj.

2011. okt. 24. 12:36
 4/7 LadyLee ***** válasza:
2011. okt. 24. 12:38
 5/7 walholl válasza:
20%
Már neharagudj, de az hogy túlsúlyos, az nem felmentés semmi alól. Ha tenni akar ellene, akkor vagy nekiáll, vagy hagyja. A rohanós élet sem lehet kivétel, amire az ember akar, arra talál időt, mégha csak hétvégén is. Amikor ingáztam napi 2-3 óra szabadidőm volt (és csak 8 órát aludtam). Mégis jutott napi egy óra időm edzésre itthon és hétvégén a szabadban. Ez nem mentség semmire.
2011. okt. 24. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
... ha túlsúlyos egyáltalán. Sok olyan leányzó tesz fel itt kérdést a fogyókúrával kapcsolatban, aki mondjuk 170 cm magas és 55 kiló...
2011. okt. 25. 07:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Én csak feltettem egy kérdést amire választ szerettem volna kapni,nem kioktatásokat.Senkinek semmi köze sincs ahhoz,hogy mért szeretnék lefogyni.
2011. okt. 25. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Még szoptató kismama vagyok, most 2 hónapos a kisfiam. Szeretnék még 10 kilót leadni. Norbi update diéta vajon hatásos?

Azért gondolkodom benne, mert a súlyom stagnál, az elején olyan szépen megindult lefele a szoptatással, és most megállt.Azért gondoltam erre, mert ebben mindent lehet enni.Vélemények?És ne azt írjátok, hogy amíg szoptatok ne is gondolkodjam ilyenben, légyszi...

Az update diéta hatásos?

Mennyit lehet vele fogyni 3 hónap alatt?

Hatásos a Norbi-féle update módszer?

Lehet csak attól fogyni, hogy figyelünk arra, hogy mit MIKOR eszünk meg? Esetleg valaki próbálta már? Tapasztalatok?

Update napi 40 perc torna, plusz egy óra biciglizés amikor csak tudom csinálom, ez heti kb 3-4-5 nap, hatásos lehet?

Mennyi idő kell neki? Kb 4-5 kg-ot szeretnék fogyni, most 170 cm vagyok és 56 kg.

Norbi update 1-es kóddal fogyózik valaki?

Mennyire hatásos? Anyagcsere nem lassul be? Mennyit sikerült leadni? Mióta csinálod?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!