Akik ma kezdték a diétát! Milyen diétát választottatok, és mit ettetek ma eddig?
Kevesebbet eszem.
Későn keltem, 1 órája reggeliztem. 5 tojásból, 1 nagy hagymából és egy marék gombából csináltam gombás rántottát, annak 2/5-ét ettem meg (a többit a férjem), tehát kb. 2 tojásnyit, 1 szelet pirítóssal (normál fehér kenyér - ez van itthon).
Korábban 3 tojás és 2 szelet kenyér lett volna.
Nemsokára csinálok kolbászos lencselevest, abból fogok enni 2 tányérral (liszt, tejföl nem lesz benne), ma már mást nem, max. egy gyümölcsturmixot.
Első nem kevesebbet eszik, hanem koplal. Jó diéta.
A reggeli jó, de a leves mellé mehetne még mondjuk husi kis salival.
Vacsira pedig gyümin kívül még valami.
Én majd hétfőtől diétázom mert még ma bűnöztem egy kicsit, lencseleves volt tiramisuval. Végigolvastam itt a fórumot és arra jöttem rá hogy a 90 napos a legjobb amit az Update kódokkal fogok kombinálni csak még nem tudom a kódokat meg kell szereznem őket.
Hétfőn szénhidrát nappal indítok + 6 után nem eszek, plusz megtaláltam a mobil szaunát az alsó szinten amit még régen vettem. Sajnos mozogni nem lesz időm de remélem így is leadom márciusig a 30 kiló feleslegemet!
"Végigolvastam itt a fórumot és arra jöttem rá hogy a 90 napos a legjobb"
Kérdező, biztos egy ilyen oldalon akarsz informálódni? IDIÓTÁKtól? aki ma kezdett tervszerűen táplálkozni "diétázni", szerinted mennyit ért a témához? annyit mint egy átlagos tini? én félnék..
Jaj de jó neked, hogy már eredményeid vannak :D Nekem összesen max 8-10 kilót kell leadnom, de még csak ma kezdtem, úgyhogy hosszú út áll előttem...
Te mióta csinálod? Csak érdekelne, hogy mikor számíthatok eredményre.. :)
A lényege a sokat hangoztatott kalóriadeficit + mozgás, tehát semmi ördöngösség, szerintem érdemes A-tól Z-ig elolvasni a blogot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!