Ezzel a módszerrel valóban lehet 30 nap alatt 9 kg-t fogyni? Https://www.youtube.com/watch? V=atsh59IUItU
Figyelt kérdés
Természetesen kicsit más étrend mellett. Kevesebb szénhidrát, zsír, több gyümölcs, zöldség, müzli stb mellett értem. A videóban az van feltüntetve, hogy 20 lbs(kb 9 kg) fogyás elérhető ezzel 30 nap alatt,de ha csak 6-7 kiló lenne az is nagyon jó lenne. Fontos lenne, hogy normális válaszokat kapjak, vagy ha ez nem működik, tudtok valami SOS diétát, hogy nyár végére 5-6-7 kg-t fogyjak? Futás és extrém sportok kizárva, de bármi más jöhet !2013. júl. 27. 18:53
2/3 A kérdező kommentje:
www.youtube.com/watch? V=atsh59IUItU
itt a link, nem tudom miért tette olyan formátumba
2013. júl. 28. 11:41
3/3 A kérdező kommentje:
www.youtube.com/watch?V=atsh59IUItU
nem tudom mi baja lehet
2013. júl. 28. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Extrém túlsúlyosok vannak itt (100kg fölött), akik valóban fogyni akarnak és tudnak is?
Először furcsának tűnhet a kérdésem, de arra lennék kíváncsi, hogy miért csak azok írnak ide, akik max 15kg felesleggel küzdenek. Nem hiszem el, hogy igazán kövér emberek nem akarnak fogyni, nem akarnak érdeklődni, stb. Alig találkozni ilyen kérdéssel. Én extrém kövér...
Ha fogyni es formalodni szeretnek a lepcsozogep es a kerekparozas valoban vastagitani fogja a labaimat?
Emelett persze dietazom. Nagyon varom a valaszotokat.
Van ez a képosztaleves fogyókura, hogy minden nap kell enni belőlle és első nap mellette csak zöldség, második nap csak gyümi stb. Ez mennyire hatékony?
Valóban 7 nap alatt 5-6 kilót lehet fogyni tőlle?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!