Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne lefogynom?...

Mennyit kéne lefogynom? Privátban küldök képet annak aki kéri.

Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 13:38
 1/5 anonim válasza:
küldj, meg, hogy hány kiló vagy, hány éves, és milyen magas
2013. aug. 15. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is küldheted+ azokkal az adatokkal amit az első válaszoló kért.
2013. aug. 15. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is jöhet-Szexárdi vok,
2013. aug. 15. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem is küld el légyszíves, ezt ,hogy hány éves vagy,milyen magas, és hány kiló.:)
2013. aug. 16. 00:36
 5/5 anonim ***** válasza:
küldheted
2013. aug. 16. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

13 évesen kevés a 42 kiló?

(54kilóról sikerült 42kilóra lefogynom)

Ha heti 4x Futok, akkor 1 hónap alatt mennyit lehet lefogynom, úgy hogy 30-60 perceket futnák? (Többi lent)

Fontos lenne mert:14/f és 75 kg :( kb leakarok fogyni 5-6 kgot...ezt elérhetem heti 4x-es futással ha 30-60 percet futok??? Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!!!

Tudna segíteni valaki abban, hogy sikerüljön lefogynom?

Fiú vagyok 1 hónap és 14. Kb.: 170 cm és 65-66 kg ezt 55-re re szeretném levinni. Ha összetudna nekem állítani valamiféle étrendet illetve egyéb dolgokat akkor azt nagyon megköszönném... lehet privát is ha esetleg valaki úgy akarná leírni u.i.: azért katica mert így...

Miert csak napi 800 kcal + 40 perc sport mellett sikerul lefogynom?

Ha 1000-1200 kcalt eszem, nem mozdul a sulyom....de nem jo igy ez a napi 800 raadasul csak 50-60 g feherjet szoktam bevinni...egyebkent nem ehezem. max a suliban de ott szerencsere nem tudok vele foglalkozni. 14/L 167 cm/54 kg oke, inkabb latvanyra megyek de a...

Ezzel a modszerrel sikerulhet lefogynom? 16/L

152cm es 55 kg vagyok, ebbol szeretnek 7kilot fogyni. Ha minden nap reggelire fot tojast eszem, a suliba pedig salatakat viszek turoval, vagy valami sovany hussal ebedre pedig ami epp van, uzsira pedig ket sor csokit (tudom,hogy nem dietas, de nem birom ki maskep) ....

Így mennyi idő alatt tudok lefogynom?

Heti 3x járok crossfit edzésre mellette pedig odafigyelek az étkezésre (csak teljeskiőrlésű pékárut fogyasztok azt is csak naponta 1x, nem eszek édességeket és tejtermékekből is az alacsony zsírtartalmút választom)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!