Miért nem fogyok tovább, ha ugyanúgy csinálom a diétám mint előtte?

válasza:

válasza:Ha 2 hét alatt 5 kilót fogytál, akkor szar az étrended, ennyi a baj.
Persze ha szar étrend miatt megbetegszel és később emiatt nem tudsz normális súlyt, szálkás testet elérni, az már egy következmény lesz.

válasza:

válasza:Napi 3-4 tojást eszel, de édes vagy. Nekem a reggelimben van 5.
Ne koplalással akarjál fogyni. Ilyen elmebeteg gyökér dolgok a 150 kilós embereknek vannak, hogy elmondhassák ők igazán tettek valami hasznosat. Neked normális étrendre van szükséged.

válasza:Az halál mindegy, hogy ki mit ígér.
Azt ne mondja valaki, hogy egy vasútállomáson át akart menni 2 vágány között mert a harry potterben azt ígérték hogy ez így megy.. :D
Kapcsolódó kérdések:
és az ugrálás combra megy? csak fenékre edzenék de a comb vastagítást el szeretném kerülni...
Ha nem csinálom, akkor is tudok vele ugyanúgy játszani? Úgy tudom, h csak multizni nem tudok nélküle.
Jó a ferde hasizmokra, látszani fognak majd ugyanúgy, ha csinálom, mint a kockáim?
Konkrétan a muffint rontottam el... Nem tudtam bele eperszörpöt tenni, de ennyi a külülönbség csak. Meg annyi, hogy a vajat múltkor folyósra olvasztottam a mikróban véletlenül, de akkor sokkal jobb lett. Most lesüllyedt az aljára a csoki, és a tészta állaga is más...
Mert nekem nem az a célom hogy egyszerre sokat fogyjak,mert nagyon sok a súlyfeleslegem.nekem az sem baj,ha csak 1-2-3 év alatt megy le a kellő mennyiség.Ezért szeretném ugy megoldani,hogy tudjam erre a hosszú időre gond nélkül csinálni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!