Miért nem fogyok innen?
Figyelt kérdés
KB 9-10 hét alatt összesen 6,8 kg-ot fogytam,a hasamon már látszik a változás, de közben meg ugyanaz maradt a nadrágmèretem, meg egy icipicit sem lett kisebbet Eddig ennyi idő alatt már látszott azon is mindig. Mitől lehet hogy onnan nem akar lemenni semmi?2016. jún. 23. 11:11
1/4 anonim válasza:
Sportolsz? Lehet aláizmosodtál kicsit. De nem kell aggódni, ha stabil a fogyás, előbb-utóbb onnan is el fog tűnni és a végeredmény csak mégformásabb lesz. Kitartás! :)
2/4 anonim válasza:
Genetika ki honnan fogy utoljára, majd onnan is lemegy idővel. Én pl már szálkás vagyok, vállam, mellem,combom,vádlim minden tiszta ér, és még mindig van vagy 2 kiló pocakon. Remélem lemegy végre, mert már egy ideje küzdök vele. (38 kilót fogytam)
3/4 A kérdező kommentje:
Igen,bár nem túl sokat. Napi fél órát kardiozok heti 5x. A genetika is lehetne,ha eddig nem mindig onnan ment volna le először :/ A hasamról viszont eddig kB 8-9 cm ment le,ami nem rossz,de a lábam és a csípő az katasztrófa :D de olyan nehéz kívárni :D
2016. jún. 23. 13:06
4/4 A kérdező kommentje:
Igen,bár nem túl sokat. Napi fél órát kardiozok heti 5x. A genetika is lehetne,ha eddig nem mindig onnan ment volna le először :/ A hasamról viszont eddig kB 8-9 cm ment le,ami nem rossz,de a lábam és a csípő az katasztrófa :D de olyan nehéz kivárni :D
2016. jún. 23. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!