Toka ellen mit lehet tenni?

válasza:

válasza:Hát ilyen paraméterekkel eléggé sovány vagy, nem a súlyod a probléma. Valszeg az a baj, hogy lent van a nyelved. Fektesd fel a szájpadlásodra. De úgy, hogy ne csak a nyelved hegye legyen fent, hanem az egész. Ennek az a neve, hogy mewing. A modellek is ezt csinálják.
Kerestem egy rövid videót. Youtubeon találsz hosszabat.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mielőtt kezdődött a probléma egeszséges összeállított étrendem volt 1700 kcal-al diétáztam. Aztán elkapott a hév, abbahagytam és egyre többet ettem. Itt vagyok 110 kilósan, 40 kilót híztam 6 hónap alatt. Napi 10000 kalória sem tűnik fel már. Régen 2000 is volt hogy...
Van ez a rezgős elektromos kütyü az ér valamit?
Szörnyen nézek ki, hátulról olyan vagyok mint egy tégla :( Nagyon lehangoló, nem merek bő ruhát húzni, mert az még szélesebbé tesz, és simulós ruhát se merek felhúzni mert az meg kiemeli a ronda alakomat. Úgy érzem hiába edzenék, ezen nem lehet alakítani, mert széles a...
Egy hét alatt felszedek magamra 3-4 kilót, miközben naponta kétszer-jobb esetben háromszor étkezem(reggeli:fehérjében gazdag, kb.150-200 kalória, ebéd pulyka, rizs, spárga kb. 300-400 kcal, vacsora leginkább valami egyszerű saláta) És emelet heti 3-4 edzés Bárki tudd bármit kérem irjon
Kb. 5-6 hete kezdtem el fogyózni, szépen haladgattam is, de egyszer csak felborult az anyagcserém, és rendszertelen éhségérzet tör rám. Ha eszem sem múlik el, ráadásul néha emiatt több napi erőfeszítésem megy kárba.
Hamarosan indulok nyaralni, igy felprobaltam a furdoruhaimat.. Azt vettem eszre, hogy ha rafeszitek a fenekemre, kis godrok jelennek meg :( tudok barmit tenni ellene? 167cm es 54-55 kg vagyok, sportolok, sok vizet iszom.. Nem tudom mit tehetnek ellene, így azt erzem,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!