Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyott-e már valaki hipnózissal?

Fogyott-e már valaki hipnózissal?

Figyelt kérdés

Régebben olvastam valahol, hogy sztárok hipnózis segítségével szoktak le a függőségeikről, de vajh Magyarországon sikerült-e már lefogynia valakinek hipnózissal?

Ismertek ilyet?

Egy jó hipnotizőrt, aki tényleg hatásos és nem csak a pénz beszedésében jó?

2022. okt. 7. 18:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Te jo isten... a lustasagnak nincsenek hatarai.
2022. okt. 7. 19:07
 2/13 A kérdező kommentje:
1: a szövegértésnek sincsenek, úgy látszik! :D
2022. okt. 7. 19:09
 3/13 anonim ***** válasza:
54%

A függőség meg az elhízottság még csak köszönőviszonyban sincsenek egymással.

Tudományosan igazolt tény, hogy például egy dohányos nem a fizikai tényezők miatt képtelen letenni a cigarettát, hanem a pszichés kötődés az ami erős, ezen segíthet a hipnoterápia.

De futni, edzeni, korán kelni, megfelelően enni nem fog helyetted a hipnoterápia.

2022. okt. 7. 19:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Még mindig nem a kérdésre jött válasz...
2022. okt. 7. 19:18
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
Ha tényleg pszichés gondjaid vannak az evéshez kapcsolódóan, akkor pszichológushoz menj!
2022. okt. 7. 19:43
 6/13 anonim ***** válasza:
31%

4

De, a kérdésre ment a válasz. Mit nem lehet érteni azon, hogy a függőség az elhízás totál nincsenek releváns kapcsolatban egymással??

2022. okt. 7. 20:15
 7/13 anonim ***** válasza:
65%
A kérdésedre a válasz: nem lehet hipnózissal lefogyni, mert baromság.
2022. okt. 7. 21:11
 8/13 A kérdező kommentje:

6: Totál inkompetens vagy a témában!

Legalább ne terjeszd!

2022. okt. 8. 09:44
 9/13 A kérdező kommentje:

7: te legalább a kérdésre válaszoltál, bár senki sem írta, hogy csak azzal.

Inkább úgy kérdezem, hogy: sikerült-e már valakit úgy hipnotizálni, hogy az segítségére legyen a fogyásban ?

2022. okt. 8. 09:46
 10/13 anonim ***** válasza:
39%

A válasz még mindig ugyanaz: a hipnózis baromság.

Nem fogyaszt le, nem is segít a fogyásban, nem is tesz rá, nem is gyorsítja, nem is változtatja meg az étkezési szokásaid.

Remélem lefedtem a következő 5 kérdésed.

2022. okt. 8. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Volt már vezetett hipnózissal kapcsolatos pozitív élményed?

Olyan élmények érdekelnének melyek során jobban megismerted magad, csökkent a szorongásod, esetleg felfedezted az okát, megkönnyebbültél és utánna kiegyensúlyozottabb lett az életed Nem az előző életekkel kapcsolatos sztorik érdekelnek, azokban nem hiszek A válaszokat előre is köszönöm!:)

Az álmokat fel lehet idézni hipnózissal?

Úgy értem, az elfelejtett vagy félig feledésbe merült álmokat át lehet élni újra hipnózis segítségével?

Hipnózissal lehet fogyni?

Kenneth S. Bowers Hipnózisról szóló könyajánlóban olvastam, hogy a hipnózis fogyásra is jó.Vajon mennyire lehet hatékony?

Hatásos a hipnózissal való fogyás?

Több helyről hallottam hogy van ilyen, és sikeres is, gondolom megkérdezem, kinek volt már ilyenben része? Az leírhatná a tapasztalatait, mert ha jó akkor szeretném elkezdeni :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!