Akiknek már csak pár kiló van hátra a célsúlyig és kínlódik vele, az leírná kb miket eszik egy nap és mennyit?

válasza:

válasza:

válasza:156 cm vagyok, jelenleg 50 kiló. 48 a cél, 56-ról indultam.
Igazából majdnem mindent eszek, arra figyelek, hogy napi 1500-1600 kcal között maradjak. A kenyérféléket, pékárut iktattam ki szinte teljesen, mert tökéletesen helyettesíthető zöldségekkel a reggelihez pl, és így könnyebb elérni, hogy kevesebb kcal menjen be.
A megtorpanásomat az okozza, hogy asszem mostanra sokalltam be a hónapok óta tartó kontrolltól és hetente többször kicsúszok a keretemből, többet kajálok, mint kellene. Meg az, hogy itt a nyár, csomó program, nem otthon eszünk, nem feltétlenül van diétás lehetőség, lecsúszik 1-2 üdítő, szóval nekem így nehezebb tartani magam a tervhez, mint az otthonülős időszakokban.
Felfele nem indult meg a súlyom szerencsére, mivel sokat sportolok, de úgy másfél hónapja stagnálok.
Kapcsolódó kérdések:
Ugye azt a legnehezebb leadni. De mit jelent ez? Ha én nem az ideális súlyomra szeretnék fogyni, mert nem akarok vékony lenni, de mégis fogyni szeretnék, akkor nekem ezek utolsó kilók, vagy nem? 163 cm vagyok és 66 kg, 62 szeretnék lenni, ennyivel már jól éreztem magam.
Milyen edzéseket érdemes csinálni? 25/nő
Sziasztok, január környékén 53 kiló voltam, de azóta mindennap biciklizek az óráimra, kb minden 10 percre van egymástól, de van hogy csak 1 órára megyek be egy nap, szóval nem egy nagy teljesítmény. De lehetséges hogy ettől a kis mindennapos teljesítménytől fogytam?...
164 cm és 58 kg vagyok, ez így nem tűnik annyira soknak, de a zsírréteg ott van a csipőmön, a fenekemen és a combomon, így 2 kg fogyás is egy nadrágmérettel kevesebbet jelent. Kb. 1300 kcalt kéne bevinnem, hogy heti 0,5 kilót fogyjak, de nagyon kevésnek érzem, sporttal...
Másfél éve volt egy császárom.Doki nem is javasolta hogy 1 évig tornazzak, de attól függetlenül amit felszedtem 15kgbol 10 simán lement. Eleve dietazok mivel chron beteg vagyok. De ez a maradék pár kg nem megy le. Már elkezdtem 2honapja kis edzéseket csinálni, torna...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!