Hány centi közvetlenül a melletek alatt a derekatok? És mennyi a magasságotok/súlyotok hozzá?

válasza:nem tudtam máshogy fogalmazni, tágan értelmeztem a derék fogalmát, a mell alatti résztől a csípőig, ebből a szakaszból voltam kíváncsi a mell alatti részre.
kössz az off-ot..

válasza:

válasza:22:25 köszi a normális válasz:)
Nem lenne egyszerűbb, mert a LEGTÖBB nő/lány egyáltalán nem rá illő méretű melltartót hord.

válasza:

válasza:98cm/176cm/75kg
.
.
.
.
Amúgy 19f :P
Kapcsolódó kérdések:
Ha valaki szerint ez hülyeség, az légyszi kíméljen meg, csak kíváncsi vagyok, h másokhoz képest én milyennek számítok.
tehát arra gondolok hogy az acetaldehid ne keletkezzen,mint köztes termék
Diétázok, és naponta használom az ellipszis trénert, de van valami külön gyakorlat, amivel a zsírpárnákat eltüntethetem?
Azt olvastam, hogy étkezés után közvetlenül nem ajánlatos tornázni, mert az nagyon megterhelő a szervezetnek. Viszont én ezt tartom a leghatásosabbnak. Vélemény?
Sokszor sajnos úgy jön ki a napirendem, hogy edzés előtt kb fél órával van csak lehetőségem enni és csak olyat, amit boltban is meg tudok venni (nincs lehetőségem magammal vitt csirkét vagy ilyesmit megennem). Térfogatra "kicsi" kaja kellene, amit nem dobok ki edzés alatt.
Ha edzés után tovább folytatódik a zsírégetés még egy darabig, akkor jó ha eszem közvetlenül utána? Úgy értem, hogy ha a kaja megdobja a vércukrom, akkor a testem nem onnan fogja az energiát nyerni? Esetleg natúr yoghurtot?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!