Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány centi közvetlenül a...

Hány centi közvetlenül a melletek alatt a derekatok? És mennyi a magasságotok/súlyotok hozzá?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 21:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A mell alatt nem a derék van. A derék kb.10-15 cm-rel lejjebb van.
2010. dec. 9. 22:00
 2/14 A kérdező kommentje:

nem tudtam máshogy fogalmazni, tágan értelmeztem a derék fogalmát, a mell alatti résztől a csípőig, ebből a szakaszból voltam kíváncsi a mell alatti részre.

kössz az off-ot..

2010. dec. 9. 22:08
 3/14 anonim ***** válasza:
85 cm a mell alatti méret. 158 magas vagyok, 65 kg.
2010. dec. 9. 22:25
 4/14 anonim ***** válasza:
nem lenne egyszerűbb a melltartóméretet kérdezned? ....
2010. dec. 9. 22:31
 5/14 A kérdező kommentje:

22:25 köszi a normális válasz:)

Nem lenne egyszerűbb, mert a LEGTÖBB nő/lány egyáltalán nem rá illő méretű melltartót hord.

2010. dec. 9. 22:40
 6/14 anonim ***** válasza:

65cm

158cm vagyok és 46 kg

2010. dec. 9. 23:30
 7/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk a melltartót általában azért nem a megfelelőt választja a legtöbb nő, mert ami nem drága, az összevissza van méretezve. :D
2010. dec. 9. 23:42
 8/14 anonim ***** válasza:
76cm 166cm 62kg
2010. dec. 10. 01:22
 9/14 Saten ‫҉ ***** válasza:

98cm/176cm/75kg

.

.

.

.

Amúgy 19f :P

2010. dec. 10. 07:13
 10/14 anonim ***** válasza:

81 cm

178 cm

63 kg

15/L

2010. dec. 10. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mi a magasságotok+kg-tok+derékbőségetek+csípőbőségetek+ a nemetek?

Ha valaki szerint ez hülyeség, az légyszi kíméljen meg, csak kíváncsi vagyok, h másokhoz képest én milyennek számítok.

Etanol erélyes oxidációjakor (ami még nem égés) elérhető hogy közvetlenül ecetsav keletkezzen?

tehát arra gondolok hogy az acetaldehid ne keletkezzen,mint köztes termék

A fenekem alatt közvetlenül vannak zsírpárnák, a combom hátul kicsit narancsbőrös. Mit lehet ezzel csinálni?

Diétázok, és naponta használom az ellipszis trénert, de van valami külön gyakorlat, amivel a zsírpárnákat eltüntethetem?

Az hatásosabb, ha közvetlenül étkezés után tornázom?

Azt olvastam, hogy étkezés után közvetlenül nem ajánlatos tornázni, mert az nagyon megterhelő a szervezetnek. Viszont én ezt tartom a leghatásosabbnak. Vélemény?

Közvetlenül aerob edzés előtt mit egyek?

Sokszor sajnos úgy jön ki a napirendem, hogy edzés előtt kb fél órával van csak lehetőségem enni és csak olyat, amit boltban is meg tudok venni (nincs lehetőségem magammal vitt csirkét vagy ilyesmit megennem). Térfogatra "kicsi" kaja kellene, amit nem dobok ki edzés alatt.

Van annak jelentősége, hogy edzés után közvetlenül eszem-e vagy nincs?

Ha edzés után tovább folytatódik a zsírégetés még egy darabig, akkor jó ha eszem közvetlenül utána? Úgy értem, hogy ha a kaja megdobja a vércukrom, akkor a testem nem onnan fogja az energiát nyerni? Esetleg natúr yoghurtot?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!