Mi a magasságotok+kg-tok+derékbőségetek+csípőbőségetek+ a nemetek?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
16 éves srác vagyok 61,8 kg mutatott a mérleg. 170-172 cm körül vagyok. Szojtam itthon edzeni, hogy ne lustuljak túlságosan el, és járok focizni rendes sport szinten, és hobbiból is sokat szánok sportolásra. Eszek én mindenfélét, igazából mindenevő vagyok, ami van, azt...
Már fiatalkorom óta(20 ève) nagy vágyam, hogy igazán csinos legyek, de nem tudom magam rávenni a mozgásra. Ti, hogyan motiváljátok magatokat? Minden eszközöm megvan hozzá itthon is, de nem tudom magam rávenni az itthoni edzèsre. Kondiba most csak heti egyszer tudok...
Vékony vagyok! Sajnos a derekamra és a hasamra illetve a belső combomra hízok. Ott felesleg van, barátom megszólt érte. Ekkor 58 kg voltam. Leadtam 10 kilót, semmi derék, semmi has. De sajnos így az alsó lábszáram egy csontkollekció, mert nem az van, hogy csak...
az miért van, hogy 167 cm vagyok, 53 kg voltam , és ahogy abbahagytam egy közepes fizikai munkát kb 3 hete ,elkezdtem plöttyedni. húsosabb lett a combom, karom , arcom. A munka közben sose izmosodtam, nem fognám arra,hogy az izmot elvesztettem és plötyi lettem. azóta...
Teljes kétségbeeséssel írom ezt ide. Tehát július 12én voltam: 69,20 kg, elkezdtem fogyózni, 63 lett volna a végső cél.. Első héten még ettem egy nap kb két-három alkalommal, csirkemellet, zöldségeket stb. Bevezettem a kocogást: minden nap mentem, volt hogy kétszer...
165cm magas, 35 éves nő vagyok. Lefogytam 78kgról 57kg-ra. 42-es testzsír százalékról, 28-ra. Viszont az alhas, belső comb még zsíros. Azt hogyan tudnám leadni? Elkezdtem súlyzós edzést is a kocogás mellett. De az a baj, hogy megnőtt az étvágyam tőle. Úgy fogytam...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!