Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen tornától lehetne szép...

Milyen tornától lehetne szép szálkás az izom? (pl. lábra? ) Ti hogyan tornáztok?

Figyelt kérdés
hogy ne vastag legyen az izomtól,hanem szép karcsú :)
2009. dec. 25. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:
biciklizz,de csak kis fokozaton( szobabicikli) és gyorsan tekerj a kis fokozaton,így szálkásodsz és mivel kevesebb az ellenállás,nem vastagszik az izmod,ezt úgy olvastam:)
2009. dec. 25. 21:32
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2009. dec. 28. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Csak annak van szép alakja, aki fogkúrázik és nagyon vékony?

Akinek (BMI index szerint) egészséges testsúlya van az már "husisnak" számít?

Megtudná valaki mondnai, hogy a Dodge Charger 1969-es átlagfogyasztás mennyi kb?

Nem tudom, de mindki úgy avn vel, hogy tuningi meg tuning én meg úg hogy Amerikai izom autó! Szép is eőrs is kár, hogy autó mata váltós.

3 éve beszedtem 100 darab anabolt. Rámjött 6-7 kiló brutális izom. Sportoltam előtte is, de akkor szálkás, szép izomzatom volt. Hogyan tudnék...

Kinézetre olyan vagyok, mint egy kidobó. Igen nagy kezem van, az arcomon is látszik, hogy nehezebb vagyok. Előtte aranyos pofim volt, most pedig szinte megijednek tőlem. Nem szeretném én ezt. 177 centi vagyok, 85 kiló. Konditerembe nem járok, de rendszeresen sportolok....

Lányok, Ti nem unjátok az ilyen típusú kérdéseket: hogy szép vagyok, izom pasit szeretitek-e stb?

annyira fárasztó, és hihetetlen, hogy a pasik ilyeneket kérdezgetnek...lehet kezdem érteni a lányoknak mi bajuk van a pasikkal...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!