Ha keményítővel sűrítem az ételt, fogyókúra esetén, az valóban jobb mintha lisztel sűríteném. Hatásosabb a fogyi szempontjából?

válasza:

válasza:Jó kérdés, de annál a picinél én tuti nem aggódnék, fogyni pedig a kalóriadeficittől fogyunk (de el tudom képzelni, hogy vannak, akik extrém érzékenyek az inzulinválaszra. node ha valaki már azt minimalizálja, akkor eszébe se jut a keményítő).
A keményítők sem egyformák, bár én speciel nem ismerem őket, mert én rántást használok, őrölt szezámmaggal. De azért inkább legyen pl. tápióka, mind búza...
Kapcsolódó kérdések:
Én is hasonlóan nézek ki, mint a baloldali képen lévő lány (bár én valamivel azért vékonyabb vagyok), és nagyjából olyan szeretnék lenni, mint amilyen ő is lett (jobb oldali kép).Egy hónapja 91 kg-ről kezdtem, most 87 vagyok, de egy műtét miatt most legalább egy...
Elvileg az én napi alapanyagcserém (online számítással) 1736 kCal, és most az étrendváltoztatásom miatt (szinte csak zöldség, gyümölcs, hús, zsírszegény tejtermékek, max. heti 1 valami kis apróság) naponta olyan 900-1000 kCal körül viszek be. Tehát akár mozgás nélkül...
Nem reklámként de a SOBI 5L-es almaléről van szó.
Http://harcosoketrendje.hu/az-etrendrol/#esszencia
Ha lehetséges, az étrendemen is változtatnék. Tanácsok?
Természetesen kicsit más étrend mellett. Kevesebb szénhidrát, zsír, több gyümölcs, zöldség, müzli stb mellett értem. A videóban az van feltüntetve, hogy 20 lbs(kb 9 kg) fogyás elérhető ezzel 30 nap alatt,de ha csak 6-7 kiló lenne az is nagyon jó lenne. Fontos lenne,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!