Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen valóban lehetséges?...

Ilyen valóban lehetséges? Akár 20 kg mínusz fél év alatt?

Figyelt kérdés

[link] Én is hasonlóan nézek ki, mint a baloldali képen lévő lány (bár én valamivel azért vékonyabb vagyok), és nagyjából olyan szeretnék lenni, mint amilyen ő is lett (jobb oldali kép).

Egy hónapja 91 kg-ről kezdtem, most 87 vagyok, de egy műtét miatt most legalább egy hónapig nem sportolhatok, így csak az étkezésre való odafigyelés maradt, illetve a séta. Kb. 65 kg-ra szeretnék lefogyni, de nem gyorsan, hanem tartósan. Így is, ez akár fél év alatt sikerülhet? Heti legalább 5x1 óra aerob edzés, mellette egészséges táplálkozás. Valóban sikerülhet?

Köszi a válaszokat!

2014. febr. 4. 17:18
 1/5 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Benne lehet a pakliban.
2014. febr. 4. 19:19
 2/5 anonim válasza:
100%
Heti max. 0,5-1 kg menjen le! A kajáláson van a hangsúly(azt szokták mondani hogy kb. 70%-ban a kaján múlik és 30%-ban a sporton)! Én elég h*lyén csináltam mert alig ettem(magánéleti okok miatt) és emellett rengeteget futottam==> gyorsan fogytam... ment le sok felesleg is de gyakorlatilag elhagyott az erőm! kb. most kezd visszajönni az erőm és tartom a súlyomat is(pedig jóideje nem futok és nem is fogok amíg nem lesz jó idő)! Sikerülhet!!! :) A lényeg sport szempontjából a FOKOZATOSSÁG, RENDSZERESSÉG, KITARTÁS!!!Ételekből ugyanazokat eszem mint előtte(pár kivétellel) csak kevesebbet! És naponta legalább 2,5-3 l víz, ásványvíz is lemegy! :D Ja és 6 után nem eszek lehet hogy sokan mondják, hogy baromság de nekem bejött ez!
2014. febr. 6. 18:40
 3/5 anonim válasza:
100%
Amúgy a kérdésre válaszolva mondom, hogy lehetséges a mínusz 20 kg! :D
2014. febr. 6. 18:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Ja és gratulálok a fogyásodhoz! :)
2014. febr. 6. 19:16
 5/5 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Igen, lehet elérni ilyen sikereket. Arra viszont ügyelj, hogy nem a gyorsaság számít, hanem a megtarthatóság.

A magas testtömeg miatt a mozgásformára ügyelj! Ne terheld túl magad, mert több rosszat csinálsz, mint jót! Csak fokozatosan! A célod reális, s ne aggódj, ha esetleg lassabban megy. Kitartásra, fegyelemre szükség lesz, de ezek mellett igen is van olyan program, mely tartható és meghozza a sikert. Én is tapasztaltam már több ilyet. A megfelelő folyadékfogyasztás elengedhetetlen. Ne aggódj azért sem, hogy most a műtéted miatt nem tudsz sportolni. A táplálkozásé a döntő szerep, legalább 70%-ban. Azt tökéletesítsd! Nekem is sikerült. A többit privátban. Üdv.

2014. febr. 6. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Mi alapján lehetséges megállapítani azt, ha valaki valóban balfácán az ismerkedéshez, vagy csak éppen rossz környezetben él és emiatt nincs módja rá?

Kommunikáció béli különbség lenne csak a két "loser" közt? Megjelenés? Tartás? Oly sokan mondják, hogy gyökér egy ember. Hogy loser. De vajon valóban az sok esetben, mi van ha olyanra mondják, akinek nincs módja ismerkedni és potenciális barátnőjelöltet találni (pl...

Lehetséges, hogy valóban tetszem neki?

Egy nagy csalódás után vagyok, jó időre elegem lett a férfiakból. Azelőtt csinos voltam, most 100 kg felett vagyok, rövid idő alatt lettem bálna. Egyszóval jó ideje nem foglalkozom a szerelemmel. Rájöttem, hogy a kövérségem is egy "jótékony burok", ami véd az újabb...

Valóban lehetséges, hogy egy férfi, még (lassan) 2 év után is szeressen ennyire egy nőt?

(Megpróbálom rövidre fogni, a "story-t") Lassan két éve, hogy "elhagyott", (szakított) velem az illetékes hölgy. Kapcsolatunk viharos, és mesebeli is volt egyben. Régebben (még ifjonti korunkban kezdődött) jártunk, tízen éveink elején Aztán szakítottam, (16 fele...

Koleszterin - vércukor - Paleo? Lektinek, szaponinok, fitátok, kazein - ezek valóban ártalmasak? Lehetséges az, hogy a kenyér, zab és tej fogyasztása...

Jelenlegi összkép, aminek utána jártam, hogy lehetséges, hogy a lektinek miatt okozott áteresztő bélszindróma teszi tönkre az emésztést (hasmenés, puffadás, stb) és ezen keresztül a hasnyálmirigyet támadja (többek közt) az autoimmun betegség, így megemelkedik a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!