Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tippek es tanacsok a SZAffIs...

Tippek es tanacsok a SZAffIs termekekhez?

Figyelt kérdés
A hetekben kezdtem el probalgatni a termekeket fogyas es eletmodvaltas celjabol. Eddig 3 féle lisztkevereket vasaroltam. A hajdinas palacsinta lisztkeverek tokeletesen mukodik , isteni , mellekiz mentes. Sajnos a pizza lisztkevereknek nagyon eroteljes a mellekize .. ez minek koszonheto ?? Lehet , hogy en rontottam el valamit ? (Bar eleg egyszeru az elkeszitese) Termeszetesen nem varom el , hogy olyan ize legyen mintha normal lisztbol keszult volna , de ez a mellekiz sajna annyira eroteljes volt , hogy ki kellett dobjam a pizzat... Esetleg valaki tudna tippeket adni , hogy melyek azok a lisztkeverekek amiknek nincs vagy minimalis mellekize van ??? Leginkabb olyan liszteket keresek amiket valtozatosan tudnek majd hasznositani es varialni.Sajnos a diák pénztárcához dragak ezek a termekek ahoz , hogy sokat kiserletezgessek. NAGYON SZEPEN KOSZONOM A VALASZOKAT. :)
2018. máj. 28. 22:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Csak tippelek, talán az útifű miatt érzed a mellékízt? Mert én a hajdinát is utálom, de te ugye nem, ha a palacsintással elvoltál. De az útifű is jellegzetes, nagyobb mennyiségben (már ahhoz képest, hogy merő rost és drága, no) sosem használom, mert nagyon elrontja a dolgokat, főleg édesség esetén, nekem gombás jellegű az íze. De egy pizzán annyi minden van, hogy simán elnyomja a tésztát, extrém eseteket kivéve.


Mindenki más, nincs semmi, ami mindenkinek ízlene, így nem lehet megmondani, minek nincs mellékíze. A szokatlan dolgoknak tipikusan van, s ki szereti, ki nem, ezt csak kitapasztalni lehet. Én pl. egy csomó maglisztet ki nem állhatok, pocsék az ízük. De egyes gabonákkal is ez van. Mások pedig szeretik őket s azon éreznek mellékízt, amin én semmit.


A szafis lisztekhez konkrétan nem értek, mivel nekem feleslegesen drágák és ha tésztát akarok, keményítő nélkül csalódás lesz, úgyhogy én saját szénhidrátcsökkentett ételeket gyártok :) De a Szafi-lisztek összetételének tanulmányozása néha ad ötleteket, a tápióka-kókuszliszt kombó meglepően jól működik egyes sütiféléknél :)

2018. máj. 28. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!