Fogyás szempontjából melyik a jobb ha a chia magot beáztatom és hagyom hogy megszívja magát vízzel vagy ha csak simán megiszom és a gyomromban szívja meg magát?

válasza:

válasza:És ha simán megiszod egyébként abban mi a jó ? Sosem ettem még,de most rákerestem,ebből kalóriaszegény desszertet szokás csinálni,mert nem akarod a cukros tejes bolti pudingot enni :D Kvázi egy egészségesebb nasinak tűnik,amit az élvezet miatt eszik az ember,nem azért,hogy egyben lehúzd aztán ráküldj 1,5 liter vizet :D
Egyébként a tápanyagtartalma ugyanannyi ,ha előbb beáztatod és aztán eszed meg,mintha fordítva ,bármilyen meglepő :D

válasza:Kapcsolódó kérdések:
a hasprés, lábemelés stb, vagy a több mint 180°os haspadon végzett felülés? Vagy igazából mindegy? (persze a rendszeres mozgás és egészséges táplálkozás mellett)
Mindenki a szénsavmenteset mondja.A szénsavasnak milyen negatív tulajdonságai vannak? :)
Ha mindenképp választani kell: gyros: sültkrümpli, csirkehús, tzatziki, csalamádé, kukorica kínai: kb 7-8 db mézes csirke+pirított tészta Melyik mennyi kalória kb?
158cm és 60 kg vagyok, szeretnék lefogyni, és elkezdtem itthon tornázni. Norbi duci tréningjét csináltam a héten, de az inkább ugrálós, és arra gondoltam kellene azért erősítő gyakorlat is , nem?
A Lidl-s teljes kiőrlésű vollkorn kenyér vagy pedig az ugyanúgy Lidl-s Rivercote lisztből készült kenyér? Illetve csirkemell mellé milyen köretet lehetne készíteni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!