Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás szempontjából melyik a...

Fogyás szempontjából melyik a jobb ha a chia magot beáztatom és hagyom hogy megszívja magát vízzel vagy ha csak simán megiszom és a gyomromban szívja meg magát?

Figyelt kérdés

2016. márc. 17. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy.
2016. márc. 17. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem tökmindegy lenne, mert egyik sem segítene a fogyásban egy szikrát sem. De ha már ilyen drága flancos dolgot eszem, akkor kihasználom és folyadékot alakítok át vele ilyen humorossá...
2016. márc. 17. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:

És ha simán megiszod egyébként abban mi a jó ? Sosem ettem még,de most rákerestem,ebből kalóriaszegény desszertet szokás csinálni,mert nem akarod a cukros tejes bolti pudingot enni :D Kvázi egy egészségesebb nasinak tűnik,amit az élvezet miatt eszik az ember,nem azért,hogy egyben lehúzd aztán ráküldj 1,5 liter vizet :D

Egyébként a tápanyagtartalma ugyanannyi ,ha előbb beáztatod és aztán eszed meg,mintha fordítva ,bármilyen meglepő :D

2016. márc. 18. 02:11
 4/5 anonim ***** válasza:
A chia mag kimondottan olcsó, mivel kis mennyiség kell belőle és nagyon egészséges, magas az omega3 tartalma, ezt csak tengeri halakból lehet kinyerni, illetve a chia magból. Fogyásban csak annyit segít, h rostban gazdag.
2016. márc. 18. 13:52
 5/5 anonim válasza:
A chia magot sokan rosszul használják! Nem elég beáztatni, hogy zselés legyen, mert attól még a mag egyben marad. Evés közben vagy alaposan meg kell rágni az apró szemeket, vagy össze kell őrölni előtte és úgy beletenni az ételbe! Különben a magok és a benne lévő hasznos anyagok úgy jönnek ki, mint ahogy bementek!
2020. febr. 20. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Hasról fogyás szempontjából melyik a jobb?

a hasprés, lábemelés stb, vagy a több mint 180°os haspadon végzett felülés? Vagy igazából mindegy? (persze a rendszeres mozgás és egészséges táplálkozás mellett)

Szénsavas vagy szénsavmentes ásványvíz jobb fogyókúra szempontjából? Miért?

Mindenki a szénsavmenteset mondja.A szénsavasnak milyen negatív tulajdonságai vannak? :)

Melyik a jobb fogyókúra és egészség szempontjából? Gyros vagy kínai?

Ha mindenképp választani kell: gyros: sültkrümpli, csirkehús, tzatziki, csalamádé, kukorica kínai: kb 7-8 db mézes csirke+pirított tészta Melyik mennyi kalória kb?

Fogyás szempontjából melyik jobb, az erősítő gyakorlatok, vagy az ugrálós tornák?

158cm és 60 kg vagyok, szeretnék lefogyni, és elkezdtem itthon tornázni. Norbi duci tréningjét csináltam a héten, de az inkább ugrálós, és arra gondoltam kellene azért erősítő gyakorlat is , nem?

Melyik kenyér jobb akár életmódváltás, akár fogyókúra szempontjából?

A Lidl-s teljes kiőrlésű vollkorn kenyér vagy pedig az ugyanúgy Lidl-s Rivercote lisztből készült kenyér? Illetve csirkemell mellé milyen köretet lehetne készíteni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!