Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csalónap hánytatással?

Csalónap hánytatással?

Figyelt kérdés

Már nagyon jól esne valami cheatmeal. Megoldás lenne ha utánna kihánynám? Nem akarom hogy a fejlődés kárára menjen.

Vagy esetleg ha csak megrágom de nem nyelem le?

#diéta #hányás #csalás #hitvány szar
2017. jún. 24. 14:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ha a 17% testzsír valós, az tényleg kevés egy normális nőnek (egyes sportágaknál versenyzőként lehet, hogy nem, de attól az még nem egészséges, csak bevállalja az ember a célokért).

A hánytatás akkor is idióta ötlet, ha nem lesz belőle kifejezetten bulímia, egészségtelen, plusz semmi okod rá, kérdező. Édességekkel is le lehet fogyni, persze nem mindegy, mikor, mennyit és milyet eszünk.

2017. jún. 24. 20:30
 22/29 A kérdező kommentje:
De en nem nő vagyok :(
2017. jún. 24. 20:48
 23/29 anonim ***** válasza:
Fehérjés palacsintát nem próbáltad? A GymBeam-esben egy adagban 25 gramm fehérje és 15 gramm szénhidrát van, és teljesen finom, édes a tésztája. Feltétnek pedig megolvasztasz egy kocka Wawel 70%-os, cukormentes étcsokit, és összekevered egy kiskanálnyi natúr mogyoróvajjal + eszel hozzá egy kis barackot, vagy más gyümölcsöt, amit szeretsz. És máris megvan a tökéletes édesség, ami még a napi makroidhoz is minőségileg járul hozzá. :)
2017. jún. 25. 14:36
 24/29 A kérdező kommentje:
Ez tetszik, de azt csak netről lehet rendelni, igaz?
2017. jún. 25. 14:52
 25/29 anonim ***** válasza:
Férfi vagy? Úgy írtál, mint egy tinilány 😊 sovány vagy.
2017. jún. 25. 17:08
 26/29 anonim ***** válasza:
Igen, én netről rendeltem. De amúgy van a biotech-nek is hasonló palacsintája, azt pedig megveheted a boltjukban, ha van a közeledben.
2017. jún. 25. 18:20
 27/29 A kérdező kommentje:

25os remelem nem sertegetni akarsz mert nagyon erzekeny lelkivilagom van :(

Meg most nézem hogy a scitec is gyért ilyet. Majd kitanulmányozom melyiknek jobb a makrója és holnao veszek. Nagyon jo cuccnak tunik

2017. jún. 25. 20:27
 28/29 anonim ***** válasza:
Nekem Scitec-es is van. Annak a makro eloszlása gyérebb, mint a Gymbeam-esnek vagy Biotech-esnek, mert csak 11 g fehérje van egy adagban, a ch ugyanannyi, viszont finomabb. A narancsos-túrós íz gyilkosan jó. :) Mindegyik zablisztből van amúgy.
2017. jún. 25. 20:31
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt az ötletet! Nagyon jo
2017. jún. 25. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!