Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez megfelelő...

Szerintetek ez megfelelő diétához? Scitec Nutrition 100% whey protein proffesional vettem.

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, emésztőrendszeri panaszok miatt eléggé egyoldalúan tudok étkezni.Szerintetek ez a fehérje megfelelő hogy étkezést helyettesítsek vele, vagy csak hízlal?Mert hízni nem szeretnék, csak jobb minőségű táplálékot magamhoz venni.(mint pl a ropi és a keksz) [link]

Ez a készítmény egyébként.

Ezenkívül egyszerre nem tervezem meginni az egész tasakkal, csak mondjuk a harmadát, mert ez egy testépítő férfinek való adag.:D

Vélemény? :D


2011. szept. 30. 10:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:

Igazából nem vinném túlzásba, csak néha vacsorának egy harmadnyit gondoltam. Mert semmilyen főtt ételt nem tudok megenni, kivéve a főtt krumplit. Húsból meg csak a csirkemell sonkát.

De akkor látom jól választottam. De hízót nem csinál belőlem, nem pumpál fel?Mert nem nagyon edzek/mozgok.

2011. szept. 30. 12:31
 12/64 A kérdező kommentje:

12:10

Igen, próbálkoztam Nutridrinkkel, de volt h begörcsöltem tőle és iszonyú rosszul voltam...mert az zsíros. Mióta szedek gyógyszert a gyomromra, azóta "csak" felpüffedek tőle(meg minden emberi kajától), mmeg nyomja a hasam, stb..

:/

2011. szept. 30. 12:33
 13/64 anonim ***** válasza:
nem, a fehérje alapvető tápanyag, se zsíros se izmos se felfújt nem leszel tőle. alapvetően az energiatartalma is relative alacsony.
2011. szept. 30. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/64 A kérdező kommentje:

na, akkor jó vagyok:D

pláne h nem az egészet tolom be.Nem is lenne szükségem olyan sok fehérjére.

2011. szept. 30. 12:45
 15/64 anonim ***** válasza:

mekkora tömeged van?

ha pontosan szeretnénk közelíteni a minőségi fehérje igényt, akkor a száraz tömeghez viszonyítva (tested zsír nélkül: támasztó szövetrendszered, mozgató rendszer (csont + izomzat) és a szerveid tömege) az alsó egészségügyi határérték 0,8g/ttkg fehérje. testépítés már teljesen lehetséges 1,5g/ttkg fehérjével.

átlagembernek 1 g/ttkg körül elég a bevitel, persze mellette zsírok, vitaminok, szénhidrátok (élelmi rostok + tápanyagok) is szükségesek.

2011. szept. 30. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/64 anonim ***** válasza:
88%

Én ettem már ilyen fehérje-pótlót, és mindtől bedurrantam-ezek csak azoknak jók, akik utána le is tudják dolgozni, segíti az izomfejlődést, de azontúl elég egyoldalú tápanyag-pótlás. Minden fehérjében már tápanyag, nyomelem, stb. található, ezt semmi sem pótolja. Én a te gyomroddal nem biztos, hogy kockázatnék ilyen adalék-anyag-szerű cuccokat.

Én személy szerint felfúvódtam tőle és úgy néztem ki mint egy darázs.

2011. szept. 30. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/64 anonim ***** válasza:
Mint egy francia-, vagy mint egy lódarázs? :D
2011. szept. 30. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/64 A kérdező kommentje:

oh:S nem akarok felfúvódni...de ez csak akkor igaz ha rendszeresen iszom, nem?Mert én csak néha akarnám...de nem akarok darázs lenni:(

48-50 kiló között mozog a súlyom.

2011. szept. 30. 14:09
 19/64 anonim ***** válasza:

13:43, miről beszélsz pontosan?

mit jelent az, hogy fehérje pótló?

mit jelent a bedurranás?

hogy érted, hogy azoknak jó, akik le tudják mozogni?

egyoldalú tápanyag-pótlás --> teljes értékű fehérjét tartalmaz, 3 makro nutriensből az egyiket. nem azért van, hogy zsírokat vagy szénhidrátot vigyünk be vele. ennyire egyoldalú.

"Minden fehérjében már tápanyag, nyomelem, stb. található, ezt semmi sem pótolja." de, ez a termék mind a 8 esszenciális aminosavat, és ha jól emlékszem az összetételére, még további ~12 féle aminosavat tartalmaz. tehát igencsak komplettált.

" adalék-anyag-szerű cuccokat" az adalékanyag jelentése pontosan definiálható: Élelmiszer-adalékanyag: minden olyan természetes vagy mesterséges anyag, - tekintet nélkül arra, hogy van-e tápértéke vagy sem - amelyet élelmiszerként önmagában nem fogyasztanak, alapanyagként nem használnak, és amelyet az élelmiszerhez az előkészítés, a kezelés, a feldolgozás, a csomagolás, a szállítás vagy a tárolás folyamán adnak hozzá abból a célból, hogy a termék érzékszervi, kémiai, fizikai és mikrobiológiai tulajdonságait kedvezően befolyásolja; hozzáadása azt eredményezi vagy eredményezheti, hogy önmaga vagy származéka az élelmiszer összetevőjévé válik

2011. szept. 30. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/64 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem kell mindent komolyan venni amit leírnak. lehet hogy nem írtam még, de azért élsz, mert fehérjét is eszel. egy ilyen termék meg gyakorlatilag fehérje. néhány különbség a húshoz képest: a húsban sok a víz. egy ilyen porban nincs, ez igaz.. de fogyasztáskor adsz hozzá. a húsban jóval több zsír van. igen, de ehhez is ehetsz egy kanál zsírt.

felfújni levegővel lehet a lufit.. hogy lehet élelmiszerről azt mondani, hogy felfúj? :D mi ez, bab amiben emészthetetlen CH-k vannak (és nem fehérje) és ezért felpuffaszt?

2011. szept. 30. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!